A desenat cu creta pe asfalt! O fetiță de 7 ani, amendată de autoritățile germane

Autoritățile din Germania au amendat o școlăriță pentru că ar fi desenat cu cretă colorată o porțiune de asfalt. Autoritățile de ordine publică locală au obligat părinții să șteargă desenul fetiței – litera „P” de pe asfalt.

Această întâmplare a avut loc pe 5 mai 2016, în orașul Neuruppin, când fetița de 7 ani, Maya  Juna, ar fi desenat în fața casei litera „P” și a improvizat o parcare pentru 3 automobile. Fetița a avut intenția de a face o surpriză oaspeților, care erau așteptați acasă.

asfalt

Spre nedumerirea părinților, o săptămână mai târziu au primit o scrisoare de la autoritățile publice. În acea scrisoare, autoritățile le-au explicat că locurile de parcare pot fi amenajate doar în locurile speciale.

La început, părinții au perceput scrisoarea de atenționare drept o glumă, pentru ca mai apoi să primească o nouă scrisoare în care atenționau că vor fi amendați. Astfel, familia a fost nevoită să înlăture desenul de pe asfalt cu un furtun pentru apă.

Nu se menționează ce fel de amendă au primit părinții și nici dacă ar fi plătit-o. Potrivit acestora, nu sunt de acord cu reprezentanții ordinii publice și nici cu măsurile aplicate.

Deputatul Klaus Dieter a afirmat vis-a-vis de situație că: „ Am ajuns să fim de râsul lumii”, și a promis să fie discutată „infracțiunea”.

Advertisements

One thought on “A desenat cu creta pe asfalt! O fetiță de 7 ani, amendată de autoritățile germane

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s